Производи - алмак во секој дом

Сите модели од нашето производство можат да се најдат во нашиот изложен салон. Тоа е модерна двокатна зграда од 800 метри квадратни, каде ги изложуваме сите производи.
Исто така имаме и друг мебел од други продажни компании, како маси столови, ТВ комоди и друго за комплетно задоволување на потребите на нашите потрошувачи.