Smart - Тросед, двосед и фотеља

Тросед, двосед и фотеља

Smart

  • Изработени од квалитетно буково  дрво
  • седење и потпирање на високо еластичен сунгер
  • изработка во  квалитетни штофови и еко кожи
  • Можност за изработка со природна кожа  од најнов тренд
  • Тросед со латофлекс механизам
  • Моделот може да се нарача во палета од преку 100 разновидни бои на штофови  еко кожа и природна кожа
  • Високо квалитетна финална изработка

Димензии: