Verona - Тросед, двосед и фотеља

Тросед, двосед и фотеља

Verona

  • Изработени од квалитетно буково дрво
  • Седење и потпирање на високо еластичен сунгер
  • Изработка од високо квалитетни еко кожи и штофови
  • Тросед со латофлекс механизам
  • Моделот може да се нарача во повеќе од 100 бои на штофови и еко кожа
  • Високо квалитетна финална изработка

Димензии: