Ema - Тросед и двосед

3-2

Ema

  • Изработени со полно дрво.
  • Седење и потпирање на високо еластичен сунѓер.
  • Изработка со високо квалитетни еко кожи и штофови.
  • Тросед со латофлекс механизам.
  • Моделот може да се нарача од повеќе од 60 бои на штофови и еко кожа.
  • Високо квалитетна финална изработка.

Димензии: