Twins - Аголна гарнитура

Аголна гарнитура

Twins

  • Изработени од квалитетно буково дрво
  • седење и потпирање на високо еластичен сунгер
  • изработка во  квалитетни штофови и еко кожи
  • Можност за бирање на аголот
  • Моделот може да се нарача во над 100 бои на штофови и еко кожа
  • Високо квалитетна финална изработка

Димензии: